Francia kapcsos fülbevalók

Hiszel az ásványok gyógyító erejében? Akkor neked valóak francia kapcsos ásvány fülbevalóink, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire.
Akasztós és bedugós fülbevalók alatt is találsz ásvány ékszereket, kattints át oda is vagy használd a termék oldalon található "ásvány" címkét.

Nézz szét ásvány ékszereink között, válaszd ki a számodra megfelelő darabot!

Részletes termékleírást a termékek alatt találsz.

-40%

Lexa csillogó bizsu karika fülbevaló

1,790 Ft 2,990 Ft

Lexa csillogó bizsu karika fülbevalóLexa csillogó bizsu karika fülbevaló nem csak az aktuális trendek megszállottjainak! - A 2020-as trend nagy kedvence ez a csillogó kristály köves fülbevaló. A hatás biztosan nem marad el!Új, csomagolt termék. Átmér..

Elfogyott

Luna csillogó bizsu karika fülbevaló

2,990 Ft

Luna csillogó bizsu karika fülbevalóLuna csillogó bizsu karika fülbevaló nem csak az aktuális trendek megszállottjainak! - A 2020-as őszi-téli trend nagy kedvence ez a csillogó kristály köves fülbevaló. A hatás biztosan nem marad el!Új, csomagolt ter..

-26%

Mirea barna napkő ásvány fülbevaló

1,990 Ft 2,690 Ft

Mirea barna napkő ásvány fülbevaló kristályokkal Mirea barna napkő ásvány fülbevaló krisrályokkal azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző ..

-33%

Orália borostyán ásvány fülbevaló

1,990 Ft 2,990 Ft

Orália borostyán ásvány fülbevaló Orália borostyán ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ..

-35%

Orgona füstkvarc ásvány fülbevaló

1,890 Ft 2,890 Ft

Orgona füstkvarc ásvány fülbevaló Orgona füstkvarc ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ..

-33%

Orsolya hegyikristály ásvány fülbevaló

1,990 Ft 2,990 Ft

Orsolya hegyikristály ásvány fülbevaló angyalkákkal Orsolya hegyikristály ásvány fülbevaló angyalkákkal azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test külö..

-43%

Otília barna napkő ásvány fülbevaló

1,990 Ft 3,490 Ft

Otília barna napkő ásvány fülbevaló Otília barna napkő ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más barn..

-43%

Oxána rózsakvarc ásvány fülbevaló

1,990 Ft 3,490 Ft

Oxána rózsakvarc ásvány fülbevaló Oxána rózsakvarc ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ..

Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)