Francia kapcsos fülbevaló

Mirea barna napkő ásvány fülbevaló

2,690 Ft

Barna napkő ásvány fülbevaló kristályokkal Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más barna napkő ékszerekkel kitűnőe..

Orália borostyán ásvány fülbevaló

2,990 Ft

Borostyán ásvány fülbevaló Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ásvány ékszerekkel kitűnően kombinálha..

Orgona füstkvarc ásvány fülbevaló

2,890 Ft

Füstkvarc ásvány fülbevaló Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ásvány ékszerekkel kitűnően kombinálha..

Orsolya hegyikristály ásvány fülbevaló

2,990 Ft

Hegyikristály ásvány fülbevaló angyalkákkal Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ásvány ékszerekkel ki..

Otília barna napkő ásvány fülbevaló

3,490 Ft

Barna napkő ásvány fülbevaló Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más barna napkő ékszerekkel kitűnően kombinálható..

Oxána rózsakvarc ásvány fülbevaló

3,490 Ft

Rózsakvarc ásvány fülbevaló Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ásvány ékszerekkel kitűnően kombinálh..

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)