Francia kapcsos fülbevaló

Hiszel az ásványok gyógyító erejében? Akkor neked valóak francia kapcsos ásvány fülbevalóink, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire.
Akasztós és bedugós fülbevalók alatt is találsz ásvány ékszereket, kattints át oda is vagy használd a termék oldalon található "ásvány" címkét.

Nézz szét ásvány ékszereink között, válaszd ki a számodra megfelelő darabot!

Részletes termékleírást a termékek alatt találsz.

Mirea barna napkő ásvány fülbevaló

2,690 Ft

Mirea barna napkő ásvány fülbevaló kristályokkal Mirea barna napkő ásvány fülbevaló krisrályokkal azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző ..

Orália borostyán ásvány fülbevaló

2,990 Ft

Orália borostyán ásvány fülbevaló Orália borostyán ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ..

Orgona füstkvarc ásvány fülbevaló

2,890 Ft

Orgona füstkvarc ásvány fülbevaló Orgona füstkvarc ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ..

Orsolya hegyikristály ásvány fülbevaló

2,990 Ft

Orsolya hegyikristály ásvány fülbevaló angyalkákkal Orsolya hegyikristály ásvány fülbevaló angyalkákkal azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test külö..

Otília barna napkő ásvány fülbevaló

3,490 Ft

Otília barna napkő ásvány fülbevaló Otília barna napkő ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más barn..

Oxána rózsakvarc ásvány fülbevaló

3,490 Ft

Oxána rózsakvarc ásvány fülbevaló Oxána rózsakvarc ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ..

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)