Ásvány karkötők

A karkötők azok, melyekkel egy minimalista ruhatárat is könnyedén feldobhatunk! Ha más ékszert nem is viselünk éppen, akkor is sokat tesz hozzá a megjelenésünkhöz.

A kövek gyógyító hatásában hívőknek ajánljuk ásvány karkötőinket, melyekből egysoros, többsoros és páros verziót is találsz. Nézz szét a karkötők között, és keress hozzájuk passzoló ásvány fülbevalót és medált.

Részletes termékleírást a termékek alatt találsz.

Elfogyott

PÁROS 2in1 ásvány karkötő

4,990 Ft

PÁROS 2in1 ásvány karkötő (howlit - láva golyó) PÁROS 2in1 ásvány karkötő a trendi párok számára, mellyel hangsúlyozhatjátok összetartozásotokat! Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat azok tudják, hogy jótékony ..

Szemirámisz barackszín 5in1 karkötő

3,790 Ft

Szemirámisz barackszín 5in1 karkötő Szemirámisz barackszín 5in1 karkötő a divat ékszerek kedvelőinek, ezzel a szettel igazán trendi lesz megjelenésed! Divatos karkötő kiegészítve több karkötővel illetve levél, földgömb, kagyló és szív díszekkel...

Előrendelés

Szemirámisz fehér 5in1 ásvány karkötő

3,790 Ft

Szemirámisz fehér 5in1 ásvány karkötő Szemirámisz fehér 5in1 ásvány karkötő a divat ékszerek kedvelőinek, ezzel a szettel igazán trendi lesz megjelenésed! Divatos karkötő kiegészítve több karkötővel illetve lótuszvirág, love és mandala díszekkel..

Szemirámisz fekete 6in1 karkötő

3,790 Ft

Szemirámisz fekete 6in1 karkötő Szemirámisz fekete 6in1 karkötő a divat ékszerek kedvelőinek, ezzel a szettel igazán trendi lesz megjelenésed! Köves karkötő kiegészítve több karkötővel illetve repülő, kagyló és földgömb díszekkel. ..

Elfogyott

Szemirámisz kék 5in1 ásvány karkötő

3,790 Ft

Szemirámisz kék 5in1 ásvány karkötő Szemirámisz kék 5in1 ásvány karkötő a divat ékszerek kedvelőinek, ezzel a szettel igazán trendi lesz megjelenésed! Howlit golyó karkötő  kiegészítve több karkötővel illetve rák, teknős és szív díszekkel.Ú..

Szemirámisz rózsaszín 5in1 ásvány karkötő

3,790 Ft

Szemirámisz rózsaszín 5in1 ásvány karkötő Szemirámisz rózsaszín 5in1 ásvány karkötő a divat ékszerek kedvelőinek, ezzel a szettel igazán trendi lesz megjelenésed! Ásvány karkötő  kiegészítve több karkötővel illetve teknős, róka, földgömb és..

Elfogyott

Szemirámisz sötétkék 6in1 karkötő

3,790 Ft

Szemirámisz sötétkék 6in1 karkötő Szemirámisz sötétkék 6in1 karkötő a divat ékszerek kedvelőinek, ezzel a szettel igazán trendi lesz megjelenésed! Köves karkötő kiegészítve több karkötővel illetve hold, pálmafa és szív díszekkel. ..

Szemirámisz sötétszürke 5in1 ásvány karkötő

3,790 Ft

Szemirámisz sötétszürke 5in1 ásvány karkötő Szemirámisz sötétszürke 5in1 ásvány karkötő a divat ékszerek kedvelőinek, ezzel a szettel igazán trendi lesz megjelenésed! Divatos karkötő kiegészítve több karkötővel illetve földgömb, teknős, szív dís..

Szemirámisz szürke 4in1 ásvány karkötő

3,790 Ft

Szemirámisz szürke 4in1 ásvány karkötő Szemirámisz szürke 4in1 ásvány karkötő a divat ékszerek kedvelőinek, ezzel a szettel igazán trendi lesz megjelenésed! Howlit golyó karkötő kiegészítve több karkötővel illetve charm és szív díszekkel. ..

Szemirámisz világoskék 5in1 ásvány karkötő

3,790 Ft

Szemirámisz világoskék 5in1 ásvány karkötő Szemirámisz világoskék 5in1 ásvány karkötő a divat ékszerek kedvelőinek, ezzel a szettel igazán trendi lesz megjelenésed! Howlit golyó karkötő kiegészítve több karkötővel illetve földgömb, szív, karika ..

Elfogyott
-22%

Szénia 2in1 ásvány karkötő

3,490 Ft 4,490 Ft

Szénia 2in1 ásvány karkötő (howlit - fehér világoslila kvarc golyó) Szénia 2in1 ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Ezz..

-33%

Tácia hegyikristály ásvány karkötő

1,990 Ft 2,990 Ft

Tácia hegyikristály ásvány karkötő (roppantott golyó) Tácia hegyikristály ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Más ..

-20%

Taciána howlit ásvány karkötő

1,990 Ft 2,490 Ft

Taciána howlit ásvány karkötő Taciána howlit ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Más howlit ásvány ékszerekkel kit..

-20%

Tamina barna napkő ásvány karkötő

1,990 Ft 2,490 Ft

Tamina barna napkő ásvány karkötő Tamina barna napkő ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Más barna napkő ásvány ék..

-40%

Tanita ásvány karkötő

1,490 Ft 2,490 Ft

Tanita ásvány karkötő Tanita ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Más ásvány ékszerekkel kitűnően kombinálható. ..

-40%

Tánya ásvány karkötő

1,490 Ft 2,490 Ft

Tánya ásvány karkötő Tánya ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Más ásvány ékszerekkel kitűnően kombinálható. ..

Tételek: 1 - 16 / 16 (1 oldal)