Ásvány karkötők

A karkötők azok, melyekkel egy minimalista ruhatárat is könnyedén feldobhatunk! Ha más ékszert nem is viselünk éppen, akkor is sokat tesz hozzá a megjelenésünkhöz.

A kövek gyógyító hatásában hívőknek ajánljuk ásvány karkötőinket, melyekből egysoros, többsoros és páros verziót is találsz. Nézz szét a karkötők között, és keress hozzájuk passzoló ásvány fülbevalót és medált.

Részletes termékleírást a termékek alatt találsz.

Elfogyott

PÁROS 2in1 ásvány karkötő

4,990 Ft

PÁROS 2in1 ásvány karkötő (howlit - láva golyó) PÁROS 2in1 ásvány karkötő a trendi párok számára, mellyel hangsúlyozhatjátok összetartozásotokat! Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat azok tudják, hogy jótékony ..

Szemirámisz barackszín 5in1 karkötő

3,490 Ft

Szemirámisz barackszín 5in1 karkötő Szemirámisz barackszín 5in1 karkötő a divat ékszerek kedvelőinek, ezzel a szettel igazán trendi lesz megjelenésed! Divatos karkötő kiegészítve több karkötővel illetve levél, földgömb, kagyló és szív díszekkel...

Elfogyott

Szemirámisz kék 5in1 ásvány karkötő

3,490 Ft

Szemirámisz kék 5in1 ásvány karkötő Szemirámisz kék 5in1 ásvány karkötő a divat ékszerek kedvelőinek, ezzel a szettel igazán trendi lesz megjelenésed! Howlit golyó karkötő  kiegészítve több karkötővel illetve rák, teknős és szív díszekkel.Ú..

Szemirámisz rózsaszín 5in1 ásvány karkötő

3,490 Ft

Szemirámisz rózsaszín 5in1 ásvány karkötő Szemirámisz rózsaszín 5in1 ásvány karkötő a divat ékszerek kedvelőinek, ezzel a szettel igazán trendi lesz megjelenésed! Ásvány karkötő  kiegészítve több karkötővel illetve teknős, róka, földgömb és..

Szemirámisz sötétkék 6in1 karkötő

3,490 Ft

Szemirámisz sötétkék 6in1 karkötő Szemirámisz sötétkék 6in1 karkötő a divat ékszerek kedvelőinek, ezzel a szettel igazán trendi lesz megjelenésed! Köves karkötő kiegészítve több karkötővel illetve hold, pálmafa és szív díszekkel. ..

Szemirámisz szürke 4in1 ásvány karkötő

3,490 Ft

Szemirámisz szürke 4in1 ásvány karkötő Szemirámisz szürke 4in1 ásvány karkötő a divat ékszerek kedvelőinek, ezzel a szettel igazán trendi lesz megjelenésed! Howlit golyó karkötő kiegészítve több karkötővel illetve charm és szív díszekkel. ..

Elfogyott

Szénia 2in1 ásvány karkötő

4,490 Ft

Szénia 2in1 ásvány karkötő (howlit - fehér világoslila kvarc golyó) Szénia 2in1 ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Ezz..

Tácia hegyikristály ásvány karkötő

2,990 Ft

Tácia hegyikristály ásvány karkötő (roppantott golyó) Tácia hegyikristály ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Más ..

Taciána howlit ásvány karkötő

2,490 Ft

Taciána howlit ásvány karkötő Taciána howlit ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Más howlit ásvány ékszerekkel kit..

Elfogyott

Taisza hópehely obszidián ásvány karkötő

2,790 Ft

Taisza hópehely obszidián ásvány karkötő Taisza ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Más hópehely obszidián ásvány ..

Elfogyott

Tália hópehely obszidián ásvány karkötő

2,490 Ft

Tália hópehely obszidián ásvány karkötő Tália hópehely obszidián ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Más hópehely ..

Elfogyott

Tamara ásvány karkötő

2,490 Ft

Tamara ásvány karkötő Tamara ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Más ásvány ékszerekkel kitűnően kombinálható. ..

Tamina barna napkő ásvány karkötő

2,490 Ft

Tamina barna napkő ásvány karkötő Tamina barna napkő ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Más barna napkő ásvány ék..

-20%

Tanita ásvány karkötő

1,990 Ft 2,490 Ft

Tanita ásvány karkötő Tanita ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Más ásvány ékszerekkel kitűnően kombinálható. ..

-20%

Tánya ásvány karkötő

1,990 Ft 2,490 Ft

Tánya ásvány karkötő Tánya ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Más ásvány ékszerekkel kitűnően kombinálható. ..

Elfogyott

Tatjána ásvány karkötő

2,490 Ft

Tatjána ásvány karkötő Tatjána ásvány karkötő azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a test különböző területeire. Más ásvány ékszerekkel kitűnően kombinálható. ..

Tételek: 1 - 16 / 16 (1 oldal)