Fém ékszer szett

Kedveled a fémes hatást a kiegészítőid terén is? Mivel egyre nagyobb divat nem csak a lakberendezésben, hanem az ékszer iparban is, így biztos találsz a stílusodhoz illő szetteket.

Ezek az egyedi nyaklánc fülbevaló, vagy nyaklánc karkötő páros szettek egy minimalista színekből álló ruhatárat is feldobnak. Tűnj ki a tömegből és hangsúlyozd ezekkel az ékszer szettekkel egyéniséged!

Részletes termékleírást a termékek alatt találsz.

Elfogyott

Café bizsu kávés nyaklánc, kulcstartó szett

1,990 Ft

Café bizsu kávés nyaklánc, kulcstartó szett Café bizsu kávés nyaklánc, kulcstartó szett a kávé szerelmeseinek! - Mindig kávéval indul a reggel? Akkor igazán neked való kávés ékszer szettünk. Egyszerűsége miatt viselheted magában vagy más e..

Életfa bizsu ékszer szett

3,990 Ft

Életfa bizsu ékszer szettÉletfa bizsu ékszer szett az erőt, bölcsességet és hosszú élettartamot szimbolizálja. A modern korban az élet fája divatos és kedvelt motívum. A hagyomány szerint viselőjét különleges képességekkel ruházza fel.Anyaga: 925 Sil..

Valentina bizsu szív ékszer szett

2,990 Ft

Valentina bizsu szív ékszer szett (arany/ezüst)Valentina bizsu szív ékszer szett az örök álmodozóknak! - Hiszel a szerelemben? Akkor igazán neked való szív ékszer szettünk. Egyszerűsége miatt viselheted magában vagy más arany/ezüst bizsu karkötőkkel ..

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)