Láncos karkötők

"A kevesebb néha több" elvét követed, de mégsem vagy az a rejtőzködős típus? Ebben az esetben rád várnak láncos karkötőink, melyek pont ezt a szemléletmódot képviselik.

Amennyiben szeretnéd magadra irányítani a figyelmet, akkor nézz szét bohém nyakláncaink között is! Használd a termék oldalon található "Egyéniségeknek!" címkét, hogy össze tudd kombinálni a karláncokat és nyakláncokat, hisz párban szép az élet.

Részletes termékleírást a termékek alatt találsz.

Leonóra csillag bizsu karlánc

1,890 Ft

Leonóra csillag bizsu karlánc (arany/ezüst) Leonóra csillag bizsu karlánc viselésekor egyből a csillagok között érezheted magad! Egyszerűsége miatt hordhatod magában vagy más arany/ezüst ékszerekkel is, az egyszerű hétköznapok máris színesebbek ..

-19%

Valda mancs / kutyás bizsu karlánc

1,290 Ft 1,590 Ft

Valda mancs / kutyás bizsu karlánc (arany/ezüst) Valda mancs / kutyás bizsu karlánc az állatbarátok, főképp a kutya kedvelők számára. Viselheted magában vagy más arany/ezüst ékszerekkel kiegészítve is, az egyszerű hétköznapok máris színesebbek v..

-15%

Valencia világtérkép / world bizsu karlánc

1,690 Ft 1,990 Ft

Valencia világtérkép / world bizsu karlánc (arany/ezüst) Valencia világtérkép / world bizsu karlánc, mellyel hangsúlyozhatod, hogy fontos számodra a Föld védelme. Egyszerűsége miatt viselheted magában vagy más arany/ezüst ékszerekkel kiegészítve..

Valetta cicás / macskás bizsu karlánc

1,890 Ft

Valetta cicás / macskás bizsu karlánc (arany/ezüst) Valetta cicás / macskás bizsu karlánc az állatbarátok, főképp a macska kedvelők számára. Viselheted magában vagy más arany/ezüst ékszerekkel kiegészítve is, az egyszerű hétköznapok máris színes..

Vénusz kagylós 2in1 bizsu karlánc

2,490 Ft

Vénusz kagylós 2in1 bizsu karlánc (arany/ezüst) Vénusz kagylós 2in1 bizsu karlánc romantikus randevúra, családi összejövetel alkalmával kitűnő viselet. Válassz stílusban hozzá passzoló bizsu kagylós nyakláncaink közül, és már kész is az egyedi s..

Értesítést kérek!

Veron fényképezőgép bizsu karlánc

1,890 Ft

Veron fényképezőgép bizsu karlánc (arany/ezüst) Veron fényképezőgép bizsu karlánc a képek szerelmeseinek! Egyszerűsége miatt hordhatod magában vagy más arany/ezüst ékszerekkel is, az egyszerű hétköznapok máris színesebbek vele. Válaszd hozzá ..

Veszna repülőgép bizsu karlánc

1,890 Ft

Veszna repülőgép bizsu karlánc (arany/ezüst) Veszna repülőgép bizsu karlánc az utazás szerelmeseinek! Egyszerűsége miatt hordhatod magában vagy más arany/ezüst ékszerekkel is, az egyszerű hétköznapok máris színesebbek vele. Válaszd hozzá pass..

Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)