SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

 

Alkalmazkodva a piaci igényekhez a webshop 2019.05.01-től kizárólag utánvételes házhozszállítással működik. A rendelés végösszegét a házhozszállítást végző futárszolgálat munkatársánál készpénzben vagy bankkártyával is ki tudod egyenlíteni.

Házhozszállítás GLS Hungary Futárszolgálat segítségével:

Megrendelés végösszege

Szállítási költsége

0 Ft

19 999 Ft

2 190 Ft

20 000 Ft

 

Ingyenes!

 

A beérkezett megrendeléseket a következő munkanap adjuk át a futárszolgálatnak, és a csomag az átadás utáni munkanap kerül kiszállításra. A futárszolgálat felveszi veled a kapcsolatot a küldemény várható kézbesítésével kapcsolatosan.
Várhatóan két munkanap alatt kiszállításra kerül a megrendelésed.

Megrendelésedet a futárszolgálat a regisztráció során megadott címre szállítja ki. Kérjük, hogy a megrendelés során olyan címet adj meg, ahol a futár napközben, 8:00-17:00 óra között megtalál.

Sikertelen kézbesítés esetén a futár telefonon történt egyeztetést követően ismételten megkísérli átadni a csomagot. Amennyiben ez is sikertelen, úgy az visszakerül a feladóhoz.

Amennyiben a két sikertelen kiszállítást követően a vásárló mégis igényt tart a megrendelt termékre, abban az esetben a szállítási költség a vásárlót terheli.

Regisztrált felhasználóként elektronikus értesítést küldünk a csomag feladásáról.

A sorozatos sikertelen kiszállítás esetén fenntartjuk a jogot, hogy a regisztrált felhasználót/felhasználó vásárlásait töröljük.

FONTOS!

A küldemény átvételekor kérjük minden esetben (a futár jelenlétében!) ellenőrizd a csomag sértetlenségét! Ha a csomag a szállítás során megsérült, a futárhoz kell fordulni a reklamációval, aki kárjegyzőkönyvet vesz fel a csomagátadásnál. Webáruházunk semmilyen felelősséget nem vállal a szállítás közben esetlegesen előforduló károkért!