Gyűrűk

Bizsu divat gyűrűk az egyedi ékszerek kedvelőinek, akik minden nap szívesen cserélik kiegészítőiket.

Ha hiszel abban, hogy fontos a harmónia az öltözködésben is, akkor bizonyára számos kiegészítő lapul az ékszeres dobozodban. Te vagy az, aki szívesen hordja az épp aktuális trendekhez vagy eseményhez illő ékszereket.

Nézz szét gyűrűink között, lehet itt lapul egy újabb kincs!

Részletes termékleírást a termékek alatt találsz.

Elfogyott

Rafaella bizsu kristály gyűrű

3,490 Ft

Rafaella bizsu kristály gyűrű Rafaella bizsu kristály gyűrű a csillogás szerelmeseinek! Ezzel az arany színű, zöld és fehér kristály kövekkel díszített gyűrűvel megkoronázhatjuk megjelenésünket legyen szó egy romantikus vacsoráról, estélyről, ..

-48%

Ramóna love bizsu gyűrű

990 Ft 1,890 Ft

Ramóna love bizsu gyűrű Ramóna love bizsu gyűrű tökéletes kiegészítője lehet megjelenésünknek különleges események, esküvők alkalmával, de egy romantikus találkozón is megállja a helyét. Számos egyéb love feliratú, szív alakú kiegészítővel jól k..

-24%

Regina bizsu kristály gyűrű

1,890 Ft 2,490 Ft

Regina bizsu kristály gyűrű Regina bizsu kristály gyűrű a csillogás szerelmeseinek! Ezzel az arany színű lila köves gyűrűvel megkoronázhatjuk megjelenésünket legyen szó egy romantikus vacsoráról, estélyről, esküvőről vagy más neves alkalomról...

-24%

Rella bizsu kristály gyűrű

1,890 Ft 2,490 Ft

Rella bizsu kristály gyűrű Rella bizsu kristály gyűrű a csillogás szerelmeseinek! Ezzel a rosé arany színű, színes 4 köves gyűrűvel megkoronázhatjuk megjelenésünket legyen szó egy romantikus vacsoráról, estélyről, esküvőről vagy más neves alka..

Elfogyott
-32%

Rose bizsu kristály gyűrű

1,290 Ft 1,890 Ft

Rose bizsu kristály gyűrű Rose bizsu kristály gyűrű a csillogás szerelmeseinek! Ezzel a rosé arany színű fehér köves gyűrűvel megkoronázhatjuk megjelenésünket legyen szó egy romantikus vacsoráról, estélyről, esküvőről vagy más neves alkalomról..

-32%

Rosina bizsu gyűrű szett

1,290 Ft 1,890 Ft

Rosina bizsu gyűrű szett (5 darabos) Rosina bizsu gyűrű szett, amellyel megkoronázhatjuk öltözékünket akár egy exkluzív buliba, akár egy fesztiválra indulunk éppen. Számos arany színű kiegészítővel jól kombinálható.Anyaga: fém, fehér kristály k..

Rosita bizsu kristály gyűrű

2,490 Ft

Rosita bizsu kristály gyűrű Rosita bizsu kristály gyűrű a csillogás szerelmeseinek! Ezzel az alkalmi kristály gyűrűvel megkoronázhatjuk megjelenésünket legyen szó egy romantikus vacsoráról, estélyről, esküvőről vagy más neves alkalomról. Egy el..

-29%

Rubina bizsu gyöngy gyűrű

1,990 Ft 2,790 Ft

Rubina bizsu gyöngy gyűrű Rubina bizsu gyöngy gyűrű a klasszikus és egyedi ékszerek kedvelőinek! Ezzel a gyöngy gyűrűvel megkoronázhatjuk megjelenésünket legyen szó egy romantikus vacsoráról, estélyről, esküvőről vagy más neves alkalomról. Egy ..

Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)