Bross, kitűző

Meguntad a ruhatáradat, szeretnél valami újat vinni a hétköznapokba?

Sokszor nem kell az egész gardróbot lecserélni, elég csak egy-egy kis aprósággal feldobni a meglévő darabokat. Frissítsd fel Te is a ruhatárad, és tűnj ki a tömegből egyedi kitűzőkkel!

Használj brosst a kabátodon, a kalapodon vagy a táskádon, és máris megújítottad a régi ruhadarabokat! Nem mellesleg pedig hangsúlyozhatod velük egyéniségedet.

Részletes termékleírást a termékek alatt találsz.

Balerina színes bizsu bross tű / kitűző

1,190 Ft

Balerina színes bizsu bross tű / kitűző (kék-piros)Balerina színes bizsu bross tű / kitűző a tánc szerelmeseinek! Ezzel a trendi kitűzővel egyedi megjelenést vihetünk akár a hétköznapokba is, helyezd el a felsődön, vagy akár a kalapod, táskád, s..

Elfogyott

Cica / macska bizsu bross tű / kitűző

1,190 Ft

Cica / macska bizsu bross tű / kitűző (fekete)Cica / macska bizsu bross tű / kitűző azoknak, akik kedvelik ezeket a cuki állatokat! Ezzel a trendi kitűzővel egyedi megjelenést vihetünk akár a hétköznapokba is, helyezd el a felsődön, vagy akár a ..

Delfin bizsu kristály bross tű / kitűző

1,490 Ft

Delfin bizsu kristály bross tű / kitűzőDelfin bizsu kristály bross tű / kitűző azoknak, akik kedvelik ezeket a cuki állatokat! Ezzel a trendi kitűzővel egyedi megjelenést vihetünk akár a hétköznapokba is, helyezd el a felsődön, vagy akár a kalap..

Értesítést kérek!

Flamenco színes bizsu bross tű / kitűző

1,690 Ft

Flamenco színes bizsu bross tű / kitűző (kék-piros)Flamenco színes bross tű / kitűző a tánc szerelmeseinek! Ezzel a trendi kitűzővel egyedi megjelenést vihetünk akár a hétköznapokba is, helyezd el a felsődön, vagy akár a kalapod, táskád, sálad d..

Elfogyott

Flamingo kék bizsu bross tű / kitűző

1,190 Ft

Flamingo kék bizsu bross tű / kitűzőFlamingo kék bizsu bross tű / kitűző a madár kedvelők számára! Ezzel a trendi kitűzővel egyedi megjelenést vihetünk akár a hétköznapokba is, helyezd el a felsődön, vagy akár a kalapod, táskád, sálad díszítsd v..

Flávia bizsu kristály bross tű / kitűző

1,490 Ft

Flávia bizsu kristály bross tű / kitűzőFlávia bizsu kristály bross tű / kitűző a csillogást kedvelőknek! Ezzel a trendi kitűzővel egyedi megjelenést vihetünk akár a hétköznapokba is, helyezd el a felsődön, vagy akár a kalapod, táskád, sálad dísz..

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)