Akasztós fülbevaló

Mirella hópehely obszidián ásvány fülbevaló

1,690 Ft

Hópehely obszidián ásvány fülbevaló Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más hópehely obszidián ékszerekkel kitűnőe..

Odett barna napkő ásvány fülbevaló

2,490 Ft

Barna napkő ásvány fülbevaló Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más barna napkő ékszerekkel kitűnően kombinálható..

Ofélia kínai jáde ásvány fülbevaló

1,990 Ft

Kínai jáde ásvány fülbevaló Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ásvány ékszerekkel kitűnően kombinálható e..

Olga sólyomszem ásvány fülbevaló

1,990 Ft

Sólyomszem ásvány fülbevaló Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ásvány ékszerekkel kitűnően kombinálható e..

Olimpia füstkvarc ásvány fülbevaló

2,490 Ft

Füstkvarc ásvány fülbevaló Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ásvány ékszerekkel kitűnően kombinálható ez..

Olivia tigrisszem ásvány fülbevaló

2,490 Ft

Tigrisszem ásvány fülbevaló Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más tigrisszem ékszerekkel kitűnően kombinálható. ..

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)