Akasztós fülbevaló

Mirella hópehely obszidián ásvány fülbevaló

1,690 Ft

Mirella hópehely obszidián ásvány fülbevaló Mirella hópehely obszidián ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeir..

Odett barna napkő ásvány fülbevaló

2,490 Ft

Odett barna napkő ásvány fülbevaló Odett barna napkő ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más barna ..

Ofélia kínai jáde ásvány fülbevaló

1,990 Ft

Ofélia kínai jáde ásvány fülbevaló Ofélia kínai jáde ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ás..

Olga sólyomszem ásvány fülbevaló

1,990 Ft

Olga sólyomszem ásvány fülbevaló Olga sólyomszem ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ásvány..

Olimpia füstkvarc ásvány fülbevaló

2,490 Ft

Olimpia füstkvarc ásvány fülbevaló Olimpia füstkvarc ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ás..

Olivia tigrisszem ásvány fülbevaló

2,490 Ft

Olivia tigrisszem ásvány fülbevaló Olivia tigrisszem ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más tigrisszem ..

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)