Akasztós fülbevalók

Hiszel az ásványok gyógyító erejében? Akkor neked valóak akasztós ásvány fülbevalóink, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire.
Francia kapcsos és bedugós fülbevalók alatt is találsz ásvány ékszereket, kattints át oda is vagy használd a termék oldalon található "ásvány" címkét.

Nézz szét ásvány ékszereink között, válaszd ki a számodra megfelelő darabot!

Részletes termékleírást a termékek alatt találsz.


Candy bizsu bogyós fülbevaló

1,990 Ft

Candy bizsu bogyós fülbevaló   Candy bizsu bogyós fülbevaló ezüst színben, mellyel igazán divatosak lehetünk a hétköznapokban is. Azonnal a nyakunkra terelhetjük vele a férfiak figyelmét, legyünk akár csak egy egyszínű garbóban. A Can..

Carmen bizsu bogyós fülbevaló

1,990 Ft

Carmen bizsu bogyós fülbevaló   Carmen bizsu bogyós fülbevaló ezüst színben, mellyel igazán divatosak lehetünk a hétköznapokban is. Azonnal a nyakunkra terelhetjük vele a férfiak figyelmét, legyünk akár csak egy egyszínű garbóban. A Carmen..

-15%

Mirella hópehely obszidián ásvány fülbevaló

1,690 Ft 1,990 Ft

Mirella hópehely obszidián ásvány fülbevaló Mirella hópehely obszidián ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeir..

Elfogyott

Odett barna napkő ásvány fülbevaló

2,490 Ft

Odett barna napkő ásvány fülbevaló Odett barna napkő ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más barna ..

-20%

Ofélia kínai jáde ásvány fülbevaló

1,590 Ft 1,990 Ft

Ofélia kínai jáde ásvány fülbevaló Ofélia kínai jáde ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ás..

-20%

Olga sólyomszem ásvány fülbevaló

1,590 Ft 1,990 Ft

Olga sólyomszem ásvány fülbevaló Olga sólyomszem ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ásvány..

-24%

Olimpia füstkvarc ásvány fülbevaló

1,890 Ft 2,490 Ft

Olimpia füstkvarc ásvány fülbevaló Olimpia füstkvarc ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ás..

-24%

Olivia tigrisszem ásvány fülbevaló

1,890 Ft 2,490 Ft

Olivia tigrisszem ásvány fülbevaló Olivia tigrisszem ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más tigrisszem ..

Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)