GARANCIA ÉS ELÁLLÁS

 

Kiszállítás és csomagolás előtt minden esetben ellenőrizzük a vásárolt ékszerek kristályait, különböző díszítő elemek meglétét és a termék sértetlenségét. Kérjük, hogy a küldemény átvételekor minden esetben ellenőrizd az áru sértetlenségét, mert a szállításból eredő sérülésekért a futárszolgálat tartozik felelősséggel és kártérítési kötelezettséggel. Átvételkori sérült termék esetén azonnal jegyzőkönyveztesd a futárral a reklamációdat!

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha a megrendelt termék nem nyerte el tetszésedet, s nem kívánsz élni a csere opcióval, akkor 14 napon belül élhetsz pénzvisszafizetési igénnyel, melynek értelmében, ha hiánytalan, eredeti állapotában visszajuttatod hozzánk a csomagot, akkor egy általad megadott bankszámlaszámra visszautaljuk a visszaküldött termék(ek) teljes összegét (a pénzvisszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik).

Webáruházunk 100%-os 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal.

A csomag visszaküldésének szállítási költsége ez esetben a vevőt terheli.

CSEREGARANCIA

Ha a megrendelt termék nem nyerte el tetszésed vagy méretbeli problémák merültek fel, akkor élhetsz a 14 napos cseregarancia jogával, amennyiben a megrendelt termék hiánytalan állapotban visszakerül hozzánk. Az újbóli kiszállítási díj ez esetben a vevőt terheli.

A garancia érvényesítésének menete:

Ha úgy gondolod, szeretnél élni a pénzvisszafizetési- vagy cseregarancia lehetőségével, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info@bizsuland.hu e-mail címen vagy használd a „Termék visszaküldés” menüpontot. Természetesen telefonálhatsz is, de abban az esetben is arra fogunk kérni, hogy észrevételeidet a fenti lehetőségek valamelyikén jelezd felénk.

Kérjük, hogy az e-mailben mindenképpen tüntesd fel a terméknevet, rendelésszámot, a bankszámlaszámod és részletesen írd le a termékkel kapcsolatban tapasztalt észrevételeidet. A lehető legrövidebb időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy orvosoljuk a problémát. Az előzetes egyeztetés nélkül visszaküldött csomagokat nem tudjuk kezelni.

A pénzvisszafizetési garancia csak sértetlen termék esetében érvényesíthető. Amennyiben a termék nem az eredeti állapotú, úgy a pénzvisszafizetési garancia érvényét veszti.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS

A megrendelés teljesítésének megkezdéséig jogosult vagy a vásárlástól elállni. Ezt az igényt kizárólag elektronikus levél útján jelezheted az info@bizsuland.hu e-mail címen. A megrendelés módosítására csak írásos formában, e-mailben kerülhet sor. Ebben az esetben semmilyen költség nem terhel.