Többsoros karkötő

Többsoros karkötők

Szaffi többsoros karlánc

2,390 Ft 2,990 Ft

Bordó többsoros karlánc Ez a bordó, többsoros karlánc viselhető hétköznapokon, vagy akár alkalmakkor is, például egy bordó ruha kiegészítőjeként, mely a harmóniát sugallja viselőjéről.Anyaga: fém Új, csomagolt termék. Mérete állít..

Szafia többsoros karlánc

2,390 Ft 2,990 Ft

Zöld többsoros karlánc Ez a zöld, többsoros karlánc viselhető hétköznapokon, vagy akár alkalmakkor is, például egy zöld ruha kiegészítőjeként, mely a harmóniát sugallja viselőjéről.Anyaga: fém Új, csomagolt termék. Mérete állíthat..

Szafira többsoros karlánc

2,390 Ft 2,990 Ft

Sötétkék többsoros karlánc Ez a sötétkék, többsoros karlánc viselhető hétköznapokon, vagy akár alkalmakkor is, például egy sötétkék ruha kiegészítőjeként, mely a harmóniát sugallja viselőjéről.Anyaga: fém Új, csomagolt termék. Mér..

Szalima többsoros karlánc

2,390 Ft 2,990 Ft

Sárga többsoros karlánc Ez a sárga, többsoros karlánc viselhető hétköznapokon, vagy akár alkalmakkor is, például egy sárga ruha kiegészítőjeként, mely a harmóniát sugallja viselőjéről.Anyaga: fém Új, csomagolt termék. Mérete állít..

Szamia többsoros karlánc

2,390 Ft 2,990 Ft

Bézs többsoros karlánc Ez a bézs, többsoros karlánc viselhető hétköznapokon, vagy akár alkalmakkor is, például egy bézs ruha kiegészítőjeként, mely a harmóniát sugallja viselőjéről.Anyaga: fém Új, csomagolt termék. Mérete állíthat..

Szeléna többsoros gyöngy karkötő

3,590 Ft

Többsoros gyöngy karkötő Ez a színes, többsoros gyöngy karkötő viselhető hétköznapokon, vagy akár alkalmakkor is, például egy bézs ruha kiegészítőjeként, mely a harmóniát sugallja viselőjéről.Új, csomagolt termék. Egy méret, kb. 6 cm átmérővel r..

Készlethiány
Gyorsnézet

Szelina többsoros gyöngy karkötő

3,590 Ft

Többsoros gyöngy karkötő Ez a színes, többsoros gyöngy karkötő viselhető hétköznapokon, vagy akár alkalmakkor is, például egy púder rózsaszín ruha kiegészítőjeként, mely a harmóniát sugallja viselőjéről. Új, csomagolt termék. Egy ..

Szemira többsoros gyöngy karkötő

3,590 Ft

Többsoros gyöngy karkötő Ez a színes, többsoros gyöngy karkötő viselhető hétköznapokon, vagy akár alkalmakkor is, például egy szürke vagy fekete ruha kiegészítőjeként, mely a harmóniát sugallja viselőjéről.Új, csomagolt termék. Egy méret, kb. 6 ..

Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)