Kristály nyaklánc

Zara hópehely kristály nyaklánc

2,190 Ft 2,890 Ft

Hópehely nyaklánc - téli bizsu ékszer Ezzel a hópehely nyaklánccal hangsúlyozhatod, hogy szereted a téli, karácsonyi időszakot, főleg a havazást. Egyszerűsége miatt viselheted magában vagy más ezüst bizsu ékszerekkel kiegészítve is, az egyszerű ..

Zita kristály nyaklánc

2,290 Ft

Merev színes kristály nyaklánc - bizsu divat ékszer Ezzel a merev kristály nyaklánccal hangsúlyozhatod, hogy kedveled a különleges ékszereket. Egyedisége miatt viselheted magában vagy más arany bizsu ékszerekkel kiegészítve is, az egyszerű hétkö..

Zoé kristály nyaklánc

2,290 Ft

Merev sárga kristály nyaklánc - bizsu divat ékszer Ezzel a merev sárga kristály nyaklánccal hangsúlyozhatod, hogy kedveled a különleges ékszereket. Egyedisége miatt viselheted magában vagy más arany bizsu ékszerekkel kiegészítve is, az egyszerű ..

Zoja kristály nyaklánc

2,290 Ft

Zoja kristály nyaklánc (szürke) - bizsu divat ékszer Ezzel a Zoja kristály nyaklánc ékszerrel hangsúlyozhatod, hogy kedveled a különleges kiegészítőket. Egyedisége miatt viselheted magában vagy más arany bizsu ékszerekkel kiegészítve is, az egys..

Zóra kristály nyaklánc

2,290 Ft

Merev áttetsző kristály nyaklánc - bizsu divat ékszer Ezzel a merev áttetsző kristály nyaklánccal hangsúlyozhatod, hogy kedveled a különleges ékszereket. Egyedisége miatt viselheted magában vagy más arany bizsu ékszerekkel kiegészítve is, az egy..

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)