Medálok

Cecília howlit ásvány medál

990 Ft

Howlit ásvány csepp medál Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Ez a howlit medál tökéletes viselet egy egyszerű ezüst n..

Celesztina hópehely obszidián ásvány medál

690 Ft

Hópehely obszidián ásvány medál Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Ez a hópehely obszidián medál tökéletes viselet egy..

Célia barna napkő ásvány medál

790 Ft

Barna napkő ásvány medál Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Ez a barna napkő medál tökéletes viselet egy egyszerű ezüs..

Celina tigrisszem ásvány medál

1,190 Ft

Tigrisszem ásvány csepp medál Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Ez a tigrisszem medál tökéletes viselet egy egyszerű ..

Cintia gyöngy medál

990 Ft 1,990 Ft

Alkalmi gyöngy medál Ez a tenyésztett gyöngy medál tökéletes viselet egy egyszerű ezüst nyakláncon. Számos egyéb gyöngy kiegészítővel jól kombinálható.Anyaga: fém, gyönggyel és kővel Új, csomagolt termék...

Claudia gyöngy medál

990 Ft 1,990 Ft

Alkalmi gyöngy medál Ez a tenyésztett gyöngy medál tökéletes viselet egy egyszerű ezüst nyakláncon. Számos egyéb gyöngy kiegészítővel jól kombinálható.Anyaga: fém, gyönggyel és kővel Új, csomagolt termék...

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)