Fülbevalók

Bizsu és divatékszerek széles választékát kínáljuk olcsó áron. Trendi webshop, ahol ásvány, gyöngy és kristály fülbevalók széles választékát megtalálod akasztós, bedugós, francia kapcsos kivitelben. Kiváló női ajándék ötletek. Nálunk a gyors kiszállítás garantált.

Válogass kedvedre a fülbevalók között, dobd fel a megjelenésed ezekkel a bizsu ékszerekkel!

Részletes termékleírást a termékek alatt találsz.

Candy bizsu bogyós fülbevaló

1,990 Ft

Candy bizsu bogyós fülbevaló   Candy bizsu bogyós fülbevaló ezüst színben, mellyel igazán divatosak lehetünk a hétköznapokban is. Azonnal a nyakunkra terelhetjük vele a férfiak figyelmét, legyünk akár csak egy egyszínű garbóban. A Can..

Carmen bizsu bogyós fülbevaló

1,990 Ft

Carmen bizsu bogyós fülbevaló   Carmen bizsu bogyós fülbevaló ezüst színben, mellyel igazán divatosak lehetünk a hétköznapokban is. Azonnal a nyakunkra terelhetjük vele a férfiak figyelmét, legyünk akár csak egy egyszínű garbóban. A Carmen..

Estella bizsu gyöngy fülbevaló

1,790 Ft

Estella bizsu gyöngy fülbevaló, szív dísszel (fehér)Estella bizsu gyöngy fülbevaló, arany szív dísszel a klasszikus ékszerek kedvelőinek! Ez a fehér fényű gyöngy fülbevaló bármilyen alkalommal megállja a helyét, tökéletes választás hétköznapokr..

Evelin bizsu gyöngy fülbevaló

1,990 Ft

Evelin bizsu gyöngy fülbevaló (fehér)Evelin bizsu gyöngy fülbevaló, kristályokkal díszítve a klasszikus ékszerek kedvelőinek! Ez a fehér fényű gyöngy fülbevaló bármilyen alkalommal megállja a helyét, tökéletes választás hétköznapokra, hétvégére, vag..

Elfogyott

Evita bizsu gyöngy fülbevaló

1,990 Ft

Evita bizsu gyöngy fülbevaló (fehér)Evita bizsu gyöngy fülbevaló, kristályokkal díszítve a klasszikus ékszerek kedvelőinek! Ez a fehér fényű gyöngy fülbevaló bármilyen alkalommal megállja a helyét, tökéletes választás hétköznapokra, hétvégére, vagy ..

Jana színes bizsu fülbevaló

1,690 Ft

Jana színes bizsu fülbevalóJana színes bizsu fülbevaló az eltérő stílusok kedvelőinek! - Színes festett akril fülbevalók, melyek igazán felpezsdítik a ruhatáradat. Kombináld más arany ékszerekkel, kiegészítőkkel.Új, csomagolt termék. Mérete kb. 3 - 3..

Leona csillag bizsu fülbevaló

1,490 Ft

Leona csillag bizsu fülbevaló (arany/ezüst) Leona csillag bizsu fülbevaló viselésekor egyből a csillagok között érezheted magad! Egyszerűsége miatt hordhatod magában vagy más arany/ezüst ékszerekkel is, az egyszerű hétköznapok máris színesebbe..

Letícia levél bizsu fülbevaló

1,490 Ft

Letícia levél bizsu fülbevaló (arany/ezüst) Letícia levél bizsu fülbevaló a trópusi minták kedvelőinek! Egyszerűsége miatt hordhatod magában vagy más arany/ezüst ékszerekkel is, az egyszerű hétköznapok máris színesebbek vele.Válaszd hozzá pass..

-20%

Letti virág bizsu fülbevaló

3,190 Ft 3,990 Ft

Letti virág bizsu fülbevaló (arany, rosé arany, ezüst) Letti virág bizsu fülbevaló nem csak az aktuális trendek megszállottjainak! - A 2020-as tavaszi-nyári trend nagy kedvence ez a drámai fülbevaló. A hatás biztosan nem marad el! Kombináld más ..

-40%

Lexa csillogó bizsu fülbevaló

1,790 Ft 2,990 Ft

Lexa csillogó bizsu fülbevalóLexa csillogó bizsu fülbevaló nem csak az aktuális trendek megszállottjainak! - A 2020-as trend nagy kedvence ez a csillogó kristály köves fülbevaló. A hatás biztosan nem marad el!Új, csomagolt termék. Mérete: kb. 5,5 - 6..

-40%

Lexa csillogó bizsu karika fülbevaló

1,790 Ft 2,990 Ft

Lexa csillogó bizsu karika fülbevalóLexa csillogó bizsu karika fülbevaló nem csak az aktuális trendek megszállottjainak! - A 2020-as trend nagy kedvence ez a csillogó kristály köves fülbevaló. A hatás biztosan nem marad el!Új, csomagolt termék. Átmér..

Lia geometriai mintás bizsu fülbevaló

1,290 Ft

Lia geometriai mintás bizsu fülbevaló (arany, ezüst) Lia geometriai mintás bizsu fülbevaló nem csak a matematika megszállottjainak! - Tereld a füledre a figyelmet, és aki szemfüles biztos észreveszi a különbséget. Emelkedj ki a tömegből ezzel a ..

Elfogyott

Linett geometriai mintás bizsu fülbevaló

1,590 Ft

Linett geometriai mintás bizsu fülbevaló (barna/fekete) Linett geometriai mintás bizsu fülbevaló nem csak a matematika megszállottjainak! - Ezzel a geometriai mintás fülbevalóval hangsúlyozhatod, hogy az igazán egyedi dolgokat kedveled legyen az..

Elfogyott

Lizi fa-arany bizsu fülbevaló

1,690 Ft

Lizi fa-arany bizsu fülbevaló Lizi fa-arany bizsu fülbevaló nem csak az őszi szezon megszállottjainak! - Őszre ideális választás ez a fa-arany fülbevaló kombináció, melynek színe és anyaga is harmonizál a természettel. Formája pedig a lehulló fa..

Lola bizsu karika fülbevaló

1,990 Ft

Lola bizsu karika fülbevaló (arany/ezüst)Lola bizsu karika fülbevaló az aktuális trendek megszállottjainak! - A 2020-as őszi-téli trend nagy kedvence ez a drámai arany / ezüst fülbevaló. A hatás biztosan nem marad el!Új, csomagolt termék. Átmérője 4 ..

Lolita arany bizsu fülbevaló

2,990 Ft

Lolita arany bizsu fülbevaló Lolita arany bizsu fülbevaló nem csak az aktuális trendek megszállottjainak! - A 2020-as őszi-téli trend nagy kedvence ez a drámai arany fülbevaló. A hatás biztosan nem marad el! Kombináld más arany ékszerekkel, kieg..

Előrendelés

Loréna arany bizsu fülbevaló

2,990 Ft

Loréna arany bizsu fülbevaló Loréna arany bizsu fülbevaló nem csak az aktuális trendek megszállottjainak! - A 2021-es trend nagy kedvence ez a drámai arany fülbevaló. A hatás biztosan nem marad el! Kombináld más arany ékszerekkel, kiegészítőkkel..

Loretta arany bizsu fülbevaló

2,590 Ft

Loretta arany bizsu fülbevalóLoretta arany bizsu fülbevaló nem csak az aktuális trendek megszállottjainak! - A 2020-as őszi-téli trend nagy kedvence ez a drámai arany fülbevaló. A hatás biztosan nem marad el! Kombináld más arany ékszerekkel, kiegészí..

Lotti lóhere bizsu fülbevaló

1,490 Ft

Lotti lóhere bizsu fülbevaló (arany/ezüst) Lotti lóhere bizsu fülbevaló, mellyel garantáltan bevonzod a szerencsédet! Egyszerűsége miatt viselheted magában vagy más arany/ezüst ékszerekkel kiegészítve is, az egyszerű hétköznapok máris színesebbe..

Elfogyott

Luna csillogó bizsu karika fülbevaló

2,990 Ft

Luna csillogó bizsu karika fülbevalóLuna csillogó bizsu karika fülbevaló nem csak az aktuális trendek megszállottjainak! - A 2020-as őszi-téli trend nagy kedvence ez a csillogó kristály köves fülbevaló. A hatás biztosan nem marad el!Új, csomagolt ter..

Elfogyott
-20%

Maja bizsu gyöngy fülbevaló

1,590 Ft 1,990 Ft

Maja bizsu gyöngy fülbevaló (fehér) Maja bizsu gyöngy fülbevaló a klasszikus ékszerek kedvelőinek! Ez a fehér fényű tenyésztett gyöngy fülbevaló bármilyen alkalommal megállja a helyét, tökéletes választás hétköznapokra, hétvégére, vagy akár kiv..

-20%

Mia bizsu gyöngy fülbevaló

1,990 Ft 2,490 Ft

Mia bizsu gyöngy fülbevaló (sárga)Mia bizsu gyöngy fülbevaló a klasszikus ékszerek kedvelőinek! Ez a sárga fényű tenyésztett gyöngy fülbevaló bármilyen alkalommal megállja a helyét, tökéletes választás hétköznapokra, hétvégére, vagy akár kivéte..

Elfogyott
-20%

Milena bizsu gyöngy fülbevaló

1,990 Ft 2,490 Ft

Milena bizsu gyöngy fülbevaló (rózsaszín) Milena bizsu gyöngy fülbevaló a klasszikus ékszerek kedvelőinek! Ez a rózsaszín fényű tenyésztett gyöngy fülbevaló bármilyen alkalommal megállja a helyét, tökéletes választás hétköznapokra, hétvégé..

-20%

Milla bizsu gyöngy fülbevaló

1,990 Ft 2,490 Ft

Milla bizsu gyöngy fülbevaló (barna) Milla bizsu gyöngy fülbevaló a klasszikus ékszerek kedvelőinek! Ez a barna fényű tenyésztett gyöngy fülbevaló bármilyen alkalommal megállja a helyét, tökéletes választás hétköznapokra, hétvégére, vagy a..

-20%

Milli bizsu gyöngy fülbevaló

1,990 Ft 2,490 Ft

Milli bizsu gyöngy fülbevaló (sötét lila) Milli bizsu gyöngy fülbevaló a klasszikus ékszerek kedvelőinek! Ez a sötét lila fényű tenyésztett gyöngy fülbevaló bármilyen alkalommal megállja a helyét, tökéletes választás hétköznapokra, hétvégé..

-11%

Minerva howlit ásvány fülbevaló

1,690 Ft 1,890 Ft

Minerva howlit ásvány fülbevaló Minerva howlit ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más howlit éksze..

-11%

Minna barna napkő ásvány fülbevaló

1,690 Ft 1,890 Ft

Minna barna napkő ásvány fülbevaló Minna barna napkő ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más napkő ..

Elfogyott
-18%

Mira lápisz lazuli ásvány fülbevaló

1,390 Ft 1,690 Ft

Mira lápisz lazuli ásvány fülbevaló Mira lápisz lazuli ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ásván..

-33%

Miranda bizsu gyöngy fülbevaló

1,990 Ft 2,990 Ft

Miranda bizsu gyöngy fülbevaló kristályokkal (fehér) Miranda bizsu gyöngy fülbevaló a klasszikus ékszerek kedvelőinek! Ez a fehér fényű tenyésztett gyöngy fülbevaló kristályokkal kiegészítve remek választás, ha egy esemény alkalmával a feltűzöt..

-33%

Mirázs barna napkő ásvány fülbevaló

1,990 Ft 2,990 Ft

Mirázs barna napkő ásvány fülbevaló, szív alakú Mirázs barna napkő ásvány fülbevaló (szív alakú) azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző t..

-26%

Mirea barna napkő ásvány fülbevaló

1,990 Ft 2,690 Ft

Mirea barna napkő ásvány fülbevaló kristályokkal Mirea barna napkő ásvány fülbevaló krisrályokkal azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző ..

-15%

Mirella hópehely obszidián ásvány fülbevaló

1,690 Ft 1,990 Ft

Mirella hópehely obszidián ásvány fülbevaló Mirella hópehely obszidián ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeir..

-21%

Miri bizsu kristály fülbevaló

1,490 Ft 1,890 Ft

Miri bizsu kristály fülbevaló Miri bizsu kristály fülbevaló arany színben remek választás, ha egy esemény alkalmával a feltűzött frizuránk mellett a nyakunkra szeretnénk terelni a figyelmet. Sőt akár egy elegáns randevúra is kitűnő választás leh..

-29%

Mona bizsu kristály fülbevaló

1,990 Ft 2,790 Ft

Mona bizsu kristály fülbevaló Mona bizsu kristály fülbevaló arany színben remek választás, ha egy esemény alkalmával a feltűzött frizuránk mellett a nyakunkra szeretnénk terelni a figyelmet. Sőt akár egy elegáns randevúra is kitűnő választás leh..

Elfogyott
-29%

Nadia bizsu kristály fülbevaló

1,990 Ft 2,790 Ft

Nadia bizsu kristály fülbevaló (kék) Nadia bizsu kristály fülbevaló kék színben remek választás, ha egy esemény alkalmával a feltűzött frizuránk mellett a nyakunkra szeretnénk terelni a figyelmet. Sőt akár egy elegáns randevúra is kitűnő választ..

Elfogyott
-29%

Nadin bizsu kristály fülbevaló

990 Ft 1,390 Ft

Nadin bizsu kristály fülbevaló (fehér) Nadin bizsu kristály fülbevaló fehér színben, ezt a sokszög fazont a minimalista stílusirányzat kedvelőinek ajánljuk. Az egyedi formának köszönhetően az extra csillogás igazán szembetűnő. Hasonló statement ..

Elfogyott
-29%

Naomi bizsu kristály fülbevaló

990 Ft 1,390 Ft

Naomi bizsu kristály fülbevaló (rózsaszín) Naomi bizsu kristály fülbevaló rózsaszín színben, ezt a sokszög fazont a minimalista stílusirányzat kedvelőinek ajánljuk. Az egyedi formának köszönhetően az extra csillogás igazán szembetűnő. Hasonló st..

-29%

Nara bizsu kristály fülbevaló

990 Ft 1,390 Ft

Nara bizsu kristály fülbevaló (rosé) Nara bizsu kristály fülbevaló rosé színben, ezt a sokszög fazont a minimalista stílusirányzat kedvelőinek ajánljuk. Az egyedi formának köszönhetően az extra csillogás igazán szembetűnő. Hasonló statement nyak..

-29%

Natali bizsu kristály fülbevaló

990 Ft 1,390 Ft

Natali bizsu kristály fülbevaló (barna) Natali bizsu kristály fülbevaló barna színben, ezt a sokszög fazont a minimalista stílusirányzat kedvelőinek ajánljuk. Az egyedi formának köszönhetően az extra csillogás igazán szembetűnő. Hasonló statemen..

-29%

Natasa bizsu kristály fülbevaló

990 Ft 1,390 Ft

Natasa bizsu kristály fülbevaló (lila) Natasa bizsu kristály fülbevaló lila színben, ezt a négyzet fazont a minimalista stílusirányzat kedvelőinek ajánljuk. Az egyedi formának köszönhetően az extra csillogás igazán szembetűnő. Hasonló statement ..

Elfogyott

Odett barna napkő ásvány fülbevaló

2,490 Ft

Odett barna napkő ásvány fülbevaló Odett barna napkő ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más barna ..

-20%

Ofélia kínai jáde ásvány fülbevaló

1,590 Ft 1,990 Ft

Ofélia kínai jáde ásvány fülbevaló Ofélia kínai jáde ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ás..

-20%

Olga sólyomszem ásvány fülbevaló

1,590 Ft 1,990 Ft

Olga sólyomszem ásvány fülbevaló Olga sólyomszem ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ásvány..

-24%

Olimpia füstkvarc ásvány fülbevaló

1,890 Ft 2,490 Ft

Olimpia füstkvarc ásvány fülbevaló Olimpia füstkvarc ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ás..

-24%

Olivia tigrisszem ásvány fülbevaló

1,890 Ft 2,490 Ft

Olivia tigrisszem ásvány fülbevaló Olivia tigrisszem ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más tigrisszem ..

-33%

Orália borostyán ásvány fülbevaló

1,990 Ft 2,990 Ft

Orália borostyán ásvány fülbevaló Orália borostyán ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ..

-35%

Orgona füstkvarc ásvány fülbevaló

1,890 Ft 2,890 Ft

Orgona füstkvarc ásvány fülbevaló Orgona füstkvarc ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ..

-33%

Orsolya hegyikristály ásvány fülbevaló

1,990 Ft 2,990 Ft

Orsolya hegyikristály ásvány fülbevaló angyalkákkal Orsolya hegyikristály ásvány fülbevaló angyalkákkal azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test külö..

-43%

Otília barna napkő ásvány fülbevaló

1,990 Ft 3,490 Ft

Otília barna napkő ásvány fülbevaló Otília barna napkő ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más barn..

-43%

Oxána rózsakvarc ásvány fülbevaló

1,990 Ft 3,490 Ft

Oxána rózsakvarc ásvány fülbevaló Oxána rózsakvarc ásvány fülbevaló azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ..

Tételek: 1 - 50 / 50 (1 oldal)