Fülbevalók


Lia geometriai mintás bizsu fülbevaló

1,290 Ft

Lia geometriai mintás bizsu fülbevaló (arany, ezüst) Lia geometriai mintás bizsu fülbevaló nem csak a matematika megszállottjainak! - Tereld a füledre a figyelmet, és aki szemfüles biztos észreveszi a különbséget. Emelkedj ki a tömegből ezzel a ..

Linett geometriai mintás bizsu fülbevaló

1,290 Ft

Geometriai mintás fülbevaló - trendi bizsu ékszer Linett geometriai mintás bizsu fülbevaló nem csak a matematika megszállottjainak! - Ezzel a geometriai mintás fülbevalóval hangsúlyozhatod, hogy az igazán egyedi dolgokat kedveled legyen az egy é..

Lizi fa-arany bizsu fülbevaló

1,690 Ft

Lizi fa-arany bizsu fülbevaló Lizi fa-arany bizsu fülbevaló nem csak az őszi szezon megszállottjainak! - Őszre ideális választás ez a fa-arany fülbevaló kombináció, melynek színe és anyaga is harmonizál a természettel. Formája pedig a lehulló fa..

Lolita arany bizsu fülbevaló

1,990 Ft

Lolita arany bizsu fülbevaló Lolita arany bizsu fülbevaló nem csak az aktuális trendek megszállottjainak! - A 2019-es őszi-téli trend nagy kedvence ez a drámai arany fülbevaló. A hatás biztosan nem marad el! Kombináld más arany ékszerekkel, kieg..

Loréna arany bizsu fülbevaló

1,990 Ft

Loréna arany bizsu fülbevaló Loréna arany bizsu fülbevaló nem csak az aktuális trendek megszállottjainak! - A 2019-es őszi-téli trend nagy kedvence ez a drámai arany fülbevaló. A hatás biztosan nem marad el! Kombináld más arany ékszerekkel, kieg..

Lotti lóhere fülbevaló

990 Ft

Lotti lóhere fülbevaló Ezzel a négylevelű lóhere fülbevalóval garantáltan bevonzod a szerencsédet. Egyszerűsége miatt viselheted magában vagy más arany/ezüst ékszerekkel kiegészítve is, az egyszerű hétköznapok máris színesebbek vele. Válaszd hoz..

Maja gyöngy fülbevaló

1,990 Ft

Alkalmi fehér fényű gyöngy fülbevaló Ez a tenyésztett gyöngy fülbevaló bármilyen alkalommal megállja a helyét, tökéletes választás hétköznapokra, hétvégére, vagy akár kivételes eseményekre is. Számos egyéb gyöngy kiegészítővel jól kombinálhat..

Mia gyöngy fülbevaló

2,490 Ft

Alkalmi sárga fényű gyöngy fülbevaló Ez a tenyésztett gyöngy fülbevaló bármilyen alkalommal megállja a helyét, tökéletes választás hétköznapokra, hétvégére, vagy akár kivételes eseményekre is. Számos egyéb gyöngy kiegészítővel jól kombinálhat..

Milena gyöngy fülbevaló

2,490 Ft

Alkalmi rózsaszín fényű gyöngy fülbevaló Ez a tenyésztett gyöngy fülbevaló bármilyen alkalommal megállja a helyét, tökéletes választás hétköznapokra, hétvégére, vagy akár kivételes eseményekre is. Számos egyéb gyöngy kiegészítővel jól kombiná..

Milla gyöngy fülbevaló

2,490 Ft

Alkalmi barna fényű gyöngy fülbevaló Ez a tenyésztett gyöngy fülbevaló bármilyen alkalommal megállja a helyét, tökéletes választás hétköznapokra, hétvégére, vagy akár kivételes eseményekre is. Számos egyéb gyöngy kiegészítővel jól kombinálhat..

Milli gyöngy fülbevaló

2,490 Ft

Alkalmi sötét lila fényű gyöngy fülbevaló Ez a tenyésztett gyöngy fülbevaló bármilyen alkalommal megállja a helyét, tökéletes választás hétköznapokra, hétvégére, vagy akár kivételes eseményekre is. Számos egyéb gyöngy kiegészítővel jól kombin..

Minerva howlit ásvány fülbevaló

1,290 Ft

Howlit ásvány fülbevaló Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más howlit ékszerekkel kitűnően kombinálható. ..

Minna barna napkő ásvány fülbevaló

1,290 Ft

Barna napkő ásvány fülbevaló Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Más napkő ékszerekkel kitűnően kombinálható. ..

Mira lápisz lazuli ásvány fülbevaló

1,690 Ft

Lápisz lazuli ásvány fülbevaló Akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, azok tudják, hogy jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Hasonló ásvány ékszerekkel kitűnően kombinálható ez ..

Miranda gyöngy fülbevaló

2,990 Ft

Alkalmi fehér fényű gyöngy fülbevaló kristályokkal Ez a tenyésztett gyöngy fülbevaló remek választás, ha egy esemény alkalmával a feltűzött frizuránk mellett a nyakunkra szeretnénk terelni a figyelmet. Ennek az elegáns fülbevalónak a viselése j..

Tételek: 1 - 15 / 38 (3 oldal)