Nyakláncok

Carla statement nyaklánc

2,490 Ft 5,490 Ft

Kristály statement nyaklánc - trendi bizsu ékszer   Ezzel a fekete-fehér-arany virág mintás statement bizsu nyaklánccal igazán divatosak lehetünk a hétköznapokban is. Azonnal a nyakunkra, dekoltázsunkra terelhetjük vele a férfiak figyelmét..

Carmen statement nyaklánc

2,750 Ft 5,490 Ft

Színes statement nyaklánc - trendi bizsu ékszer   Ezzel a bézs-lila-arany színes bizsu statement nyaklánccal igazán divatosak lehetünk a hétköznapokban is. Azonnal a nyakunkra, dekoltázsunkra terelhetjük vele a férfiak figyelmét. Hasonló s..

Carolina statement nyaklánc

2,750 Ft 5,490 Ft

Bézs kristályokkal díszített statement nyaklánc - trendi bizsu ékszer   Ezzel a bézs kristályokkal díszített bizsu statement nyaklánccal igazán divatosak lehetünk a hétköznapokban is. Azonnal a nyakunkra, dekoltázsunkra terelhetjük vele a ..

Catherine bizsu statement nyaklánc-fülbevaló szett

2,990 Ft 5,990 Ft

Catherine bizsu statement nyaklánc-fülbevaló szett   Catherine bizsu statement nyaklánc-fülbevaló szett a kék szín kedvelőinek! - Ezzel a kék gyöngyökkel díszített szettel igazán divatosak lehetünk a hétköznapokban is. Azonnal a nyakunkra,..

Készlethiány
-50%
Gyorsnézet

Christine statement nyaklánc-fülbevaló szett

2,990 Ft 5,990 Ft

Zöld páva kristályokkal díszített statement nyaklánc-fülbevaló szett - trendi bizsu ékszer   Ezzel a zöld pávás bizsu statement nyaklánc-fülbevaló szettel igazán divatosak lehetünk a hétköznapokban is. Azonnal a nyakunkra, dekoltázsunkra t..

Elena többsoros nyaklánc

1,490 Ft 1,890 Ft

Minimalista többsoros nyaklánc   Ez az arany/ezüst színű többsoros nyaklánc a minimalista stílus kedvelői számára ideális. Használható egy egyszerű garbóval, vagy kisebb medállal akár az alkalmi szettünket is feldobhatja. Új, csomagolt ..

Horoszkóp nyaklánc BAK

1,890 Ft

Horoszkóp nyaklánc BAK Hiszel a csillagokban? Mi igen. Amennyiben Te is, akkor neked ajánljuk horoszkópos nyakláncainkat. Válaszd ki a sajátodat és mutasd meg a világnak, hogy a 12 csillagjegy közül Te melyik csapatot erősíted! Új..

Horoszkóp nyaklánc BIKA

1,890 Ft

Horoszkóp nyaklánc BIKA Hiszel a csillagokban? Mi igen. Amennyiben Te is, akkor neked ajánljuk horoszkópos nyakláncainkat. Válaszd ki a sajátodat és mutasd meg a világnak, hogy a 12 csillagjegy közül Te melyik csapatot erősíted! Ú..

Horoszkóp nyaklánc HALAK

1,890 Ft

Horoszkóp nyaklánc HALAK Hiszel a csillagokban? Mi igen. Amennyiben Te is, akkor neked ajánljuk horoszkópos nyakláncainkat. Válaszd ki a sajátodat és mutasd meg a világnak, hogy a 12 csillagjegy közül Te melyik csapatot erősíted! ..

Horoszkóp nyaklánc IKREK

1,890 Ft

Horoszkóp nyaklánc IKREK Hiszel a csillagokban? Mi igen. Amennyiben Te is, akkor neked ajánljuk horoszkópos nyakláncainkat. Válaszd ki a sajátodat és mutasd meg a világnak, hogy a 12 csillagjegy közül Te melyik csapatot erősíted! ..

Horoszkóp nyaklánc KOS

1,890 Ft

Horoszkóp nyaklánc KOS Hiszel a csillagokban? Mi igen. Amennyiben Te is, akkor neked ajánljuk horoszkópos nyakláncainkat. Válaszd ki a sajátodat és mutasd meg a világnak, hogy a 12 csillagjegy közül Te melyik csapatot erősíted! Új..

Horoszkóp nyaklánc MÉRLEG

1,890 Ft

Horoszkóp nyaklánc MÉRLEG Hiszel a csillagokban? Mi igen. Amennyiben Te is, akkor neked ajánljuk horoszkópos nyakláncainkat. Válaszd ki a sajátodat és mutasd meg a világnak, hogy a 12 csillagjegy közül Te melyik csapatot erősíted! ..

Horoszkóp nyaklánc NYILAS

1,890 Ft

Horoszkóp nyaklánc NYILAS Hiszel a csillagokban? Mi igen. Amennyiben Te is, akkor neked ajánljuk horoszkópos nyakláncainkat. Válaszd ki a sajátodat és mutasd meg a világnak, hogy a 12 csillagjegy közül Te melyik csapatot erősíted! ..

Horoszkóp nyaklánc OROSZLÁN

1,890 Ft

Horoszkóp nyaklánc OROSZLÁN Hiszel a csillagokban? Mi igen. Amennyiben Te is, akkor neked ajánljuk horoszkópos nyakláncainkat. Válaszd ki a sajátodat és mutasd meg a világnak, hogy a 12 csillagjegy közül Te melyik csapatot erősíted! ..

Horoszkóp nyaklánc RÁK

1,890 Ft

Horoszkóp nyaklánc RÁK Hiszel a csillagokban? Mi igen. Amennyiben Te is, akkor neked ajánljuk horoszkópos nyakláncainkat. Válaszd ki a sajátodat és mutasd meg a világnak, hogy a 12 csillagjegy közül Te melyik csapatot erősíted! Új..

Tételek: 1 - 15 / 33 (3 oldal)