Charm Adventi naptár - Pandora Stílusú ékszerekkel

Charm Adventi naptár - Pandora Stílusú ékszerekkel

27,920 Ft
Cikkszám: ADN001
Elérhető: Elfogyott

Termék leírás

Charm Adventi naptár - Pandora Stílusú ékszerekkel


Az Adventi Naptár összesen 27.920 Ft értékben tartalmaz ékszereket.

Tartalma:

- 1 db Pandora stílusú karkötő, melynek állítható a mérete - 4490 Ft értékben

- 1 db Pandora stílusú nyaklánc, mely 45 cm hosszú - 6490 Ft értékben

- 22 db egymáshoz passzoló Charm változó színekben és stílusban 16940 Ft értékben

Az ünnepi ajándék csomagunkban összesen 24 felfedezésre váró meglepetést rejtettük el, mely végigkísér a karácsony ünnepéig vezető meghitt várakozáson.Egy Pandora stílusú nyaklánc alap, egy Pandora stílusú karkötő alap és összesen 22 db  Charm várja, hogy egy kis plusz örömöt csempészhessen e gyönyörű időszak napjaiba.

A nyakláncra és a karkötőre tetszés szerint lehet a Charmokat felfűzni, így egyedi ajándékkal lepheted meg szeretteidet vagy akár saját magadat is. Mi is segítünk az egyediség megtartásában, hiszen a Charmokat találomra rejtettük el az Adventi naptárban, így két egyforma naptár garantáltan nem lesz.

A csomagolás felakasztható bárhova, az ékszerek kis csomagocskákban lógnak le róla. Az Adventi Naptár a lakásban kiakasztva szép dísze lesz a karácsonyi időszaknak.

Ráadásul  a csomagolást környezetbarát alapanyagokból és újrahasznosított papírzacskóból készítettük egyedlieg, csökkentve ezzel a hulladék mennyiségét, támogatva környezetünket.

Használata:  A csomagocskákból kibontott Charmok felfűzéséhez tekerjük le a nyaklánc és a karkötő csatját, majd kedvünk szerint fűzzük fel azokat.

A 14 napos elállási jog a bontatlan Adventi naptárra vonatkozik, a kibontott ékszerekre a szavatossági garancia 6 hónapig érvényes. 

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!