Medálok

A medálok azok, melyek egy egyszerű nyakláncra fűzve is feldobják megjelenésünket.

A klasszikus ékszerek kedvelőinek a gyöngy medálokat, míg a kövek gyógyító hatásában hívőknek az ásvány medálokat ajánljuk.

Nézz szét a medálok között, és keress hozzájuk passzoló ásvány és gyöngy karláncokat, fülbevalókat.

Részletes termékleírást a termékek alatt találsz.

-23%

Cecília howlit ásvány medál

990 Ft 1,290 Ft

Cecília howlit ásvány medál Cecília howlit ásvány medál azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Ez a howlit medál tökéletes v..

-30%

Celesztina hópehely obszidián ásvány medál

690 Ft 990 Ft

Celesztina hópehely obszidián ásvány medál Celesztina hópehely obszidián ásvány medál azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire...

Elfogyott
-28%

Célia barna napkő ásvány medál

790 Ft 1,090 Ft

Célia barna napkő ásvány medál Célia barna napkő ásvány medál azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Ez a barna napkő medál ..

-25%

Celina tigrisszem ásvány medál

1,190 Ft 1,590 Ft

Celina tigrisszem ásvány medál Celina tigrisszem ásvány medál azoknak, akik szeretik és akár gyűjtik is a különböző kristályokat és ásványokat, melyek jótékony hatást fejtenek ki a lélekre és a test különböző területeire. Ez a tigrisszem medál t..

-50%

Cintia bizsu gyöngy medál

990 Ft 1,990 Ft

Cintia bizsu gyöngy medál Cintia bizsu gyöngy medál a klasszikus stílus kedvelőinek! Ez a tenyésztett gyöngy medál tökéletes viselet egy egyszerű ezüst nyakláncon. Számos egyéb gyöngy kiegészítővel jól kombinálható.Anyaga: fém, gyönggyel..

-50%

Claudia bizsu gyöngy medál

990 Ft 1,990 Ft

Claudia bizsu gyöngy medál Claudia bizsu gyöngy medál a klasszikus stílus kedvelőinek! Ez a tenyésztett gyöngy medál tökéletes viselet egy egyszerű ezüst nyakláncon. Számos egyéb gyöngy kiegészítővel jól kombinálható.Anyaga: fém, gyönggyel és kő..

Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)