Adventi naptár - Divat ékszerekkel

Adventi naptár - Divat ékszerekkel

38,990 Ft
Cikkszám: ADN002
Elérhető: Elfogyott

Termék leírás

Adventi naptár - Divat ékszerekkel


Az Adventi Naptár legalább 30.000 Ft értékben tartalmaz ékszereket.

Tartalma:

- 3 db Gyűrű, melyeknek állítható a mérete 

- 5 db Nyaklánc, melyeknek  45-60 cm a hossza

- 10 db Fülbevaló

- 6 db  Karkötő, melyeknek 18-22 cm a hossza

Az ünnepi ajándék csomagunkban összesen 24 felfedezésre váró meglepetést rejtettük el, mely végigkísér a karácsony ünnepéig vezető meghitt várakozáson. Összesen 24 fülbevaló, nyaklánc, karkötő és gyűrű várja, hogy egy kis plusz örömöt csempészhessen e gyönyörű időszak napjaiba.

Az ékszereket divat tanácsadó segítségével válogatjuk össze, így egyedi ajándékkal lepheted meg szeretteidet vagy akár saját magadat is. Mi is segítünk az egyediség megtartásában, hiszen az ékszereket találomra rejtettük el az Adventi naptárban, így két egyforma naptár garantáltan nem lesz.

A csomagolás felakasztható bárhova, az ékszerek kis csomagocskákban lógnak le róla. Az Adventi Naptár a lakásban kiakasztva szép dísze lesz a karácsonyi időszaknak.

Ráadásul  a csomagolást környezetbarát alapanyagokból és újrahasznosított papírzacskóból készítettük egyedlieg, csökkentve ezzel a hulladék mennyiségét, támogatva környezetünket.

A 14 napos elállási jog a bontatlan Adventi naptárra vonatkozik, a kibontott ékszerekre a szavatossági garancia 6 hónapig érvényes. 

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!