Adatvédelem

A BizsuLand.hu a látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan szervezési, technikai, és biztonsági intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az üzemeltető adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik.

A webáruházban az adatkezelést az üzemeltető végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki.

A megrendelés elküldésével a személyes adatok a kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló kifejezetten hozzájárul.

A webáruház oldalán az üzemeltető különleges adatot, mely politikai pártállásra, faji eredetre, pártállásra, nemzeti és etnikai kissebbséghez tartozásra, vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, egészségi állapotra, szexuális életre, érdekképviseleti szervezeti tagságra, kóros szenvedélyre, valamint bűnügyi személyes adatokra vonatkozó információkat nem gyűjt a felhasználóiról. A BizuLand.hu látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják, és tudomásul veszik, hogy rendelés csak regisztráció után adható le. Üzemeltető köteles törvényi felhatalmazás alapján a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, ha annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek leget tesz. Ezt a felhasználó tudomásul veszi, és nyilatkozik, hogy ezzel kapcsolatban kifogást nem fog emelni. A felhasználónak joga van adatmódosítási, adatkérési, adattörlési kérést intéznie az üzemeltető felé, melyet a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül üzemeltető elvégez.

Az oldalon előfordulhatnak külső hivatkozások (linkek), melyek tartalmáért, és az általuk alkalmazott adatvédelmi szabályokért üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Készítette: OpenCart Magyarország
BizsuLand.hu - bizsu ékszer webshop © 2018 - Loja Virtual Rápida